NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.
__________________________________________________________________

dissabte, 19 de febrer del 2011

(Jornada 18) Vilafranca 0 - Barça 5

Gols de: Perera (2), Armengol (2) i en propia porta.
Indispossada: Sofía
 Article Web FCBarcelona:

Fund.Esp.At.Vilafranca, 0 – FCB D, 5 Golejada de l’equip dirigit per Jordi Ventura. Les blaugranes van començar bé davant un rival que també volia la pilota, però el segon quart va ser definitiu i el millor del Barça, un període fulgurant amb unes blaugranes molt concentrades. Fruit d’això van arribar quatre gols, dos d’Andrea Perera i dos més de Carla Armengol, que van deixar el marcador 0-4 al descans. La resta del partit va ser de tràmit i el 0-5 final va arribar amb una diana en pròpia porteria del rival. Destacable va ser l’aportació d’Andrea Perera, que sent defensa va obrir la llauna i va signar també el quart gol blaugrana.

__________________________________________________________________________________