NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.
__________________________________________________________________

dissabte, 12 de febrer del 2011

(Jornada 17) Barça 6 - Pallejà 1

Gols de: Alba (3), Armengol (2), i Sofía.
Lesionades: Andrea Giménez
Convocades amb el Cadet-Juvenil: Nuria i Pilar
Desconvocada: Anna
Article Web Fcbarcelona:

LLIGA FEMENINA INFANTIL-ALEVÍ FCB D, 6 - Pallejà A, 1

L’equip de Jordi Ventura va saltar al terreny de joc amb tal nivell d’intensitat que al primer minut ja guanyava per 1-0 amb gol d’Alba Franco. Gràcies al treball realitzat per les blaugranes davant un conjunt visitant molt tancat al darrere, Alba Franco va signar el 2-0 (min 9). I és que davant un rival que només va inquietar amb xuts des del mig del camp i que va fallar un penal a favor, les blaugranes no van dubtar-ho dues vegades i van anotar tres goles més (Carla Armengol -2- i Alba Franco, novament i sumant un hat-trick).
Però al minut 55, el Pallejà va fer el 5-1 i el Barça, que va encaixar el quart gol de la temporada –feia sis jornades que no en rebia cap en contra- va patir un moment d’incertesa. Malgrat tot, les blaugranes es van reposar a la diana encaixada i Sofía Luque de penal va sentenciar el partit (6-1) i va certificar un nou triomf del Femení Infantil-Aleví.

_____________________________________________________________________________________