NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.

Article Web FCBarcelona:

FC BARCELONA 4 – MERCANTIL, 1 Les noies de Jordi Ventura van superar el Mercantil per un 4 a 1 en un partit amistós. El partit es va complicar en un primer moment, quan les noies del Mercantil, aprofitant un error de la defensa, es van avançar en el marcador, però, només dos minuts més tard, Armengol signava l’empat. En el segon quart, les noies blaugrana es van posar les piles, i van marcar els tres gols que sentenciaven el partit.

___________________________________________________________________________________