NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.
__________________________________________________________________

dimarts, 22 de març del 2011

(Jornada 21) Santboià 0 - Barça 8

Gols de: Alba (2), Andrea, Carla A., Carla R, Laia, Pilar (2).
Article Web FCBarcelona:
L’equip infantil–aleví femení del Barça s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar el Santboi. Les noies de Jordi Ventura han guanyat els 19 partits de Lliga i d’aquesta manera reediten el campionat.
Triomf contundent Pilar Garrote inaugurava el marcador al camp del Santboi amb un gol que arribava al minut 5 de l’enfrontament. Les dianes d’Andrea Perera i Carla Armengol dibuixaven un 0-3 molt favorable per a les blaugranes abans del descans. Alba Franco (2), Carla Rivero, Laia Castilla i Pilar Garrote feien evident la superioritat blaugrana fins a arribar al 0-8 final.
 __________________________________________________________________________________