NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.
__________________________________________________________________

dissabte, 6 de novembre del 2010

(Jornada 5) Barça 5 - Espanyol 0

 Gols de: Alba (2), Anna, Marina i la Sofía.
 Lesionades: Pilar
Convocades amb el Juvenil - Cadet: Mas i Nuria
Tarjeta Groga: Anna
Article Web FCBarcelona:

FCB D, 5 – RCD Espanyol, 0

El derbi de les més petites del futbol femení contra l’Espanyol es va quedar a casa. Contra un equip molt agressiu, el relaxament inicial del Barça va provocar que a les noies de Jordi Ventura els costés entrar al partit. A partir del 2-0, les blaugranes van començar a jugar molt millor i van deixar enrere els nervis i la precipitació i van sentenciar amb tres dianes més. Alba Franco (2), Anna Artigas, Sofia Luque i Marina Gama van ser les golejadores del Barça.

Dijous, presentació del planter

Aquesta setmana es durà a terme la presentació del planter de futbol del Barça. Serà dijous, 11 de novembre, a partir de les 19 h, al camp nº 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En total, seran presentats 19 equips entre els quals hi haurà el Barça B, el Juvenil A, els equips del futbol formatiu (del Juvenil B al Prebenjamí) i els quatre equips femenins. Barça TV oferirà en directe la presentació.

 __________________________________________________________________________________





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada