NOTES:

Si vols veure el reportatje de la presentació de les noies del femenì, clicka aquí

Si vols veure el reportatje de Promeses del Barça - Espanyol ( 5- 0) , clicka aquí

Si voleu veure el bloc de la temporada passada, podeu accedir mitjançant el gadget de la dreta que trobareu dels blocs que es poden visitar.
__________________________________________________________________

dissabte, 18 de desembre del 2010

(Jornada 11) Igualada 0 - Barça 7

Gols de: Alba (2), Carla R., Marina (2) i Nerea (2)
Convocades amb el Cadet-Juvenil: Laia, Mas i Nuria
Lesionades: Anna

Article Web FCbarcelona:

Igualada CF, 0 – FCB D, 7
Les noies de Jordi Ventura van acabar la primera volta de la Lliga amb victòria, sent líders de la competició i imbatudes. Contra l’Igualada, la intensitat de les blaugranes va ser clau per no donar opcions al rival en cap moment del partit.
Un inici fulgurant, on als 50 segons les blaugranes ja manaven al marcador gràcies al gol de Marina Gama, i un primer període sensacional, on als deu minuts ja guanyaven per 0-3, sumat a la verticalitat i a la gran feina de combinació del Femení Infantil-Aleví van fer possible el triomf i la golejada del Barça. Marina Gama (2), Alba Franco (2), Nerea Valeriano (2) i Carla Rivera van ser les golejadores blaugranes.Además del triunfo, cabe destacar el debut de Laia Castilla, con el cadete-juvenil.

dissabte, 11 de desembre del 2010

(Jornada 10) Barça 5 - Santboià 2

Gols de: Alba, Anna, Marina i Pilar (2)
Convocades amb el Cadet-Juvenil:  Mas
Article Web FCBarcelona:

FCB D, 5 – FC Santboià, 2
La confiança inicial del conjunt entrenat per Jordi Ventura contra tot un segon classificat va provocar que al segon quart les blaugranes es trobessin amb un 0-2 en contra. I és que la precipitació posterior al 0-1 va jugar una mala passada al Barça.
La reacció, però, va arribar amb el gol de Pilar Garrote, que va retallar diferències (1-2). A poc a poc, les blaugranes es van reposar i Alba Franco, Anna Artigas, Pilar Garrote novament i Marina Gamma van aconseguir el triomf i el liderat en solitari de la Lliga.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA

L’equip dirigit per Jordi Ventura va guanyar el Sant Gabriel, empatat amb el Barça al capdavant de la classificació, gràcies a la paciència i a com van mimar la pilota les blaugranes. El domini total i el partit tan complet del Femení Infantil-Aleví damunt la gespa el van traduir al marcador amb gols
Marina Gama (4), Sofía Luque i Pilar Garrote. En la propera jornada, les blaugranes s’enfrontaran novament a un rival directe, el Santboià.

_____________________________________________________________________

diumenge, 28 de novembre del 2010

Moltes Felicitats Jordi !!!

___________________________________________________________________________________

Lesionada: Andrea G

CF Vilanova Geltrú, 1 – FCB D, 12 Contra el Vilanova i la Geltrú, el conjunt dirigit per Jordi Ventura va encaixar el primer gol del curs després de set jornades de Lliga. Tot i així, el partit se’l va emportar un Barça que va començar marcant, però que va veure les orelles al llop quan el rival va anotar l’1-2.
A partir d’aquí, les blaugranes van posar la directa i no es van aturar fins arribar a l’1-12 final, fent un molt bon joc, dels millors minuts de la temporada fins el moment, en un camp molt estret i sense espais. Alba Franco (3), Anna Artigas (3), Carla Armengol (3), Pilar Garrote, Marina Gama i Laia Castilla van ser les autores de la nova golejada del Femení Infantil-Aleví.